Politika privatnosti OPEN HOUSE ZAGREB

Voditelj obrade osobnih podataka i izvršitelj obrade osobnih podataka je: UDRUGA ZA PROMICANJE ARHITEKTURE I DIZAJN ZAGREB OPEN HOUSE,  Ulica Milana Amruša 10, Zagreb; OIB: 52628134117.

Adresa e-pošte za kontakt /Kontakt Službenika za zaštitu osobnih podataka:  tomislava@blatniskupina.eu

1. Prikupljanje osobnih podataka

Vaši se Osobni podaci prikupljaju isključivo u kontaktu s Vama i po vašoj privoli.

2. Svrha prikupljanja osobnih podataka

OPEN HOUSE ZAGREB ističe kako se osobni podaci prikupljaju radi  sudjelovanje u programu obilaska za koji se prijavljujete.

3. Vrste osobnih podataka koje OPEN HOUSE ZAGREB prikuplja ili može prikupljati

Osobni podaci koji se prikupljaju prilikom interakcije s OPEN HOUSE ZAGREB radi sudjelovanja u obilaska objekta na koji se prijavlju su: (i) ime i prezime, (i) adresa e-pošte, (i) broj identifikacijskog dokumenta (osobne iskaznice ili putovnice).

U sklopu sudjelovanja u aktivnostima udruge, trebate  na raspolaganje staviti osobne podatke koji su nužni za zasnivanje i realizaciju željene aktivosti. Bez tih podataka ne možemo osigurati Vaše sudjelovanje u našim aktivnostima.

Također, putem kolačića na našoj web stranici ili sličnih tehnika možemo prikupljati osobne podatke, uključujući između ostalih i sljedeće: (i) IP adresu, (i) ID kolačića, (iii) internetski preglednik kojeg koristite. Pohranu „kolačića“ moguće je i spriječiti, no s tim u vezi moguća je i ograničen pristup sadržaju naše službene internetske stranice.

4. Ostale odredbe

Na sva pitanja koja nisu regulirana ovom Politikom primjenjuje se pravo Republike Hrvatske.

Radi promjene provole (dopuna, potpuni ili djelomični opoziv) u svakom trenutku, te u  slučaju povrede ili sumnje na povredu osobnih podataka od strane OPEN HOUSE ZAGREB, molimo da nam se obratite i to na adresu elektroničke pošte: tomislava@blatnikskupina.eu ili na fizičku adresu: UDRUGA ZA PROMICANJE ARHITEKTURE I DIZAJN ZAGREB OPEN HOUSE,  Ulica Milana Amruša 10, Zagreb. Svakako imate pravo uložiti pritužbu hrvatskoj Agenciji za zaštitu osobnih podataka Selska cesta 136, HR – 10 000 Zagreb, e-mail: azop@azop.hr, Tel. 00385 (0)1 4609-000, Fax. 00385 (0)1 4609-099, Web: www.azop.hr.

 

Ova Politika privatnosti stupila je na snagu na dan 01.09.2023.